2.HRL zapad – 9.kolo

ZAPREŠIĆ – UDARNIK  31:22 (19:9)

Nakon gorkog poraza u Dugom Selu naše djevojke su u jednom tjednu dva puta igrale s Udarnikom iz Velike Gorice.

Prvu utakmicu su isti protivnici igrali u srijedu u Kupu u Velikoj Gorici. Trener Vučić je zbog umora i lošeg dojma od nedjelje na tribinama ostavio cijelu prvu postavu, a priliku dao mladim snagama.

Nažalost većina ih nije iskoristila pruženu priliku za dokazivanjem… tek Čović, Tomljanović i Brdovčak, te standardne Ljubičić-Krpan-Vucić-Humljan koje su vukle neiskusnu ekipu na terenu zaslužuju prolaznu ocjenu za prikazano. Domaćini iz Velike Gorice su sa zvukom sirene ostvarili pobjedu 29:28 i prolazak u 2.kolo Kupa.

Očito je taj poraz u Kupu dodatno motivirao izostavljene igračice, pa su u prvenstvenu utakmicu ušle koncentrirano i agresivno, pa naprosto gošćama iz Velike Gorice nisu dale da dišu… stoga je +10 u poluvremenu bio još i dobar rezultat za gošće s obzirom na viđeno na terenu. Tada priliku dobijaju i ostale igračice s klupe koje su rutinski privele utakmicu kraju. 

Veliki broj gledatelja mogao je uživati u nedjeljnoj predstavi naših rukometašica koje i dalje čvrsto drže drugu poziciju i priključak vodećima, a pravi ispit kvalitete imat će iduće kolo na gostovanju u Ivanić Gradu koje se igra u subotu u dvorani Žerjavinec u 16:30 sati… pa kome nije daleko – dođite i bodrite naše djevojke u derbiju pretposljednjeg kola 2.HRL zapad.