2.HRL zapad – 8.kolo:

DUGO SELO 1955 – ZAPREŠIĆ  27:23 (16:11)

Dugo smo iščekivali “derbi” prvo i drugoplasirane ekipe na tablici jer smo očekivali jedan borbeni, lijep i neizvjestan dvoboj.

Ali ova utakmica je bila sve, a samo ne to…

Naše djevojke su sjajno ušle u utakmicu, povele 2:0, 3:1 i 4:2, uz 3 promašena sedmerca i nekoliko čistih zicera. Sjajno su otvorile utakmicu Misir Brnada na golu i Andrijanić na crti koje su bile nerješive zagonetke za domaćina u prvih desetak minuta… ali to je uglavnom bilo sve. Domaći trio Budić-Bebek-Galić je bio nerješiva enigma za naše djevojke i prednost domaćina je rasla iz minute u minutu. Tek u posljednjih desetak minuta naše se igračice bude i na kraju smanjuju zaostatak na ipak pristojnih -4.

U utakmici u kojoj je cijela vanjska linija naše ekipe bila neprepoznatljiva, dok obrana nije ni postojala (derbi utakmica u kojoj imamo samo jedno isključenje dovoljno govori o angažmanu i pristupu tim zadacima) mogli smo samo stisnuti ruku domaćinu koji je pokazao više discipline u igri i želje za uspjehom.

Ovaj tjedan nas čeka dvoboj s Udarnikom iz Velike Gorice – prvo u srijedu u Kupu u Velikoj Gorici, a zatim u nedjelju u prvenstvu u Zaprešiću. Vjerujemo da će na tim utakmicama cure ipak popraviti ovaj blijedi dojam iz Dugog Sela…